Gama Désert

Creat pentru iubitorii de spatii largi deschise, fara interes fata de inutil si cu o inima la fel de blanda, Desert intruchipeaza virilitatea naturala, revigorant prin notele proaspete de citrice imbinate cu notele lemnoase condimentate de sofran. Aromele de tutun, boabe de tonka si rasina de agar sunt echilibrate de ceara de albine pentru a crea o nota de baza masculina.

 

Vizualizare ca apps view_list
Sortare dupa
Afisare per pagina

Désert Apa de toaleta 100ml

Desert este un parfum oriental picant, creat pentru iubitorii de spatii largi deschise, fara interes fata de inutil si cu o inima la fel de blanda, ce intruchipeaza virilitatea naturala, revigorant prin notele proaspete de citrice imbinate cu notele lemnoase condimentate de sofran.

Désert Apa de toaleta 200ml

Désert este un parfum oriental picant, creat pentru iubitorii de spatii largi deschise, fara interes fata de inutil si cu o inima la fel de blanda, ce intruchipeaza virilitatea naturala, revigorant prin notele proaspete de citrice imbinate cu notele lemnoase condimentate de sofran.

Désert Balsam After-shave 100ml

Balsamul after-shave Désert hidrateaza si calmeaza pielea, previne aparitia iritatiilor si sustine functia naturala de protectie a pielii.

Désert Gel de dus 250ml

Un gel special creat pentru un dus sau o baie racoritoare si energizanta, pentru o piele de vis: moale, neteda, matasoasa, parfumata.