Despre Noi

Parfumeria online www.mag-parfums.ro (ADDA Shop Infinity SRL, J40/8493/05.07.2013, RO 30774712) a fost conceputa din dorinta de a va oferi posibilitatea achizitionarii online a unei colectii unice si rafinate de produse cosmetice frantuzesti marca Fragonard, oferindu-va, totodata, confortul cumparaturilor rapide. 

Lansata in anul 2013, compania s-a evidentiat, in scurt timp, ca fiind cel mai important retailer de pe piata din Romania pentru produsele Fragonard. Prin garantarea autenticitatii si calitatii produselor comercializate, dorim sa va oferim o experienta de cumparaturi unica, placuta, accesibila si sa impartasim bucuria unei calatorii olfactive magice printre cele mai renumite si apreciate arome.

Intreaga gama de servicii oferite, respectiv consultanta de specialitate, ofertele personalizate, livrarea rapida, ambientul rafinat din magazin a fost conceputa cu scopul de a castiga si pastra increderea si satisfactia clientilor.

Va puteti baza pe o echipa formata din profesionisti cu o bogata experienta in domeniu, preocupati sa va acorde asistenta si sfaturi competente.

Demersurile initiate de noi sunt menite sa sustina calitatea produselor si serviciilor pe care le veti achizitiona prin intermediul acestui shop online.


Valorile companiei

Diversitate - genereaza idei si solutii de dezvoltare. Portofoliul cuprinzator este cartea noastra de vizita si sugereaza tendinta pentru viitor a activitatilor intreprinse de compania noastra pentru a satisface complexitatea nevoilor dumneavoastra.

Pasiune - lucram cu dedicare pentru domeniul in care am ales sa ne facem cunoscuti.

Calitate - mizam pe calitate. Procesul de dezvoltare este continuu. Ne bazam pe atributele produselor si serviciilor livrate spre satisfactia clientilor. Lucram constant la imbunatatirea serviciilor pentru a ne putea imbunatati standardele de calitate.

Incredere - ne ghideaza increderea in fortele proprii, increderea ca vom reusi sa transmitem mai departe eforturile depuse de colaboratorii nostri in crearea unor produse inovatoare.