Ne cerem scuze - acest produs nu mai este valabil

Néféli Difuzor de camera 200ml

Obiect decorativ din portelan, difuzorul de parfum Néféli amesteca materia prima a recipientului sau cu aromele pe care le raspandeste in toata casa. Un parfum usor si proaspat care evoca briza marii. Néféli combina note citrice (bergamota, portocala amara si Neroli) si note verzi, aromate (frunze de smochin si lemn, cardamom si galbanum) in jurul unei inimi dulci, florale de trandafir, tei si ylang-ylang.

160,00 lei
  • subtitles Descriere completa

    Parfumul de camera cu bete de ratan reprezinta alternativa ecologica la parfumurile cu alimentare electrica, fiind sigure pentru copii sau persoanele alergice/astmatice.

    Betisoarele de ratan stau intr-un flacon elegant, ce contine lichidul parfumat cu aroma preferata. Aceste betisoare absorb in mod natural lichidul din sticluta si apoi difuza un parfum minunat in casa ta. Eliberarea de parfum este usor de controlat prin utilizarea de mai multe sau mai putine betisoare. 

    Gramaj: 200ml

Clientii care au achizitionat acest produs au optat si pentru

Gingembre Vétiver Lumanare parfumata 200g

Inmiresmeaza-ti caminul cu note proaspete de ghimbir imbinate cu accente lemnoase de vetiver!

Menthe Basilic Lumanare parfumata 200g

Notele de menta si busuioc te invioreaza, umplandu-ti caminul cu prospetime.

Bois Dormant Lumanare parfumata 200g

Asemanandu-se cu o flacara ce palpaie in semineu, lumanarea Bois dormant emana arome de lemn ars. Este ideala pentru o seara romantica sau impreuna cu familia. Aceasta lumanare este diferita fata de celelalte prin sunetul produs atunci cand este aprinsa, reproducand trosnetul lemnelor din semineu.