Colectia Tout ce que J'aime

Cu aceasta colectie ne propunem sa impartasim cu tine parfumuri foarte personale, cu esente nobile, create in jurul gusturilor noastre pentru anumite pasiuni si momente speciale!

La estetica parfumului se adauga frumusetea cutiilor: inspirate din secolul al XVIII-lea, care sunt decorate cu motive pretioase si elegante, lumanarile in recipente speciale din portelan cu un medalion gravat si sapunurile cu un design retro.

" Tout ce que j’aime " ofera emotii de fericire pura. Agnès et Françoise Costa

Vizualizare ca apps view_list
Sortare dupa
Afisare per pagina

Mon Gingembre Difuzor de camera 125ml

Mon Gingembre este un tribut adus materiei prime, care te poarta in Indiei pe campiile intinse, chiar acolo unde gasesti cele mai rafinate esente naturale. Betisoarele de ratan alb sunt dispuse intr-un recipient inspirat de cele gasite in laboratoare de parfumuri. O silueta delicata, distincta, difuzorul reprezinta in sine, simplitatea pura.

Ma Fougassette Lumanare parfumata 200g

Ma Fougassette iti aduce aminte de momentele speciale din copilarie, de painea proaspata, moale Fougassette - care este cunoscuta in Provence ca fiind o gustare traditionala cu gust de miere care iti aminteste de parfumul strazilor mici din orasul vechi, din Grasse. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti capacul gravat cu un Cameo pentru a descoperi parfumul delicios.

Mon Gingembre Lumanare parfumata 200g

Mon Gingembre te inconjoara cu un parfum rafinat, cu esente naturale de Ghimbir, Piper si Scortisoara ce creaza o ambianta originala.

Mon Ambre Lumanare parfumata 200g

Mon Ambre te invaluie cu arome orientale, delicioase, tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti capacul gravat cu un Cameo pentru a descoperi parfumul delicios.